Fotoimpressie ›

Klantenservice

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan doormiddel van het sturen van een mail 7 dagen per week 24 uur per dag of telefonisch zijn wij bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 t/m 17.00 uur

GM Landelijk Wonen
De Pallert 20a
7761 BV Schoonebeek

Tel: 0524 - 53 48 04
E-mail: info@gmlandelijkwonen.nl
Kvk: 01139860
BTW nr: NL127987125B01

Verzendkosten & Levertijd

Wij rekenen € 6,95 verzendkosten. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Lukt dit niet dan nemen wij contact met u op!
Indien de bestelling betaald wordt doormiddel van overmaking dan wachten wij tot het bedrag bij ons is bijgeschreven daarna wordt het verzonden.

Afhalen in de winkel

U kunt de artikelen die u in de webshop heeft uitgezocht natuurlijk ook afhalen in de winkel. Er zijn dan natuurlijk geen verzendkosten.
Betalen en afhalen kunt u dan in onze winkel aan De Pallert 20 7761 AE Schoonebeek.

Betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
Bij GM Landelijk Wonen kunt u betalen via iDeal, dit werkt als volgt:
Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd in het betaalproces kiest u voor iDEAL als betaalwijze en wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Na uw betaling keert u terug naar onze website, daarna ontvangt u een bevestiging van uw bestelling via de e-mail.

Overmaken via uw bank
U kunt er ook voor kiezen om het bedrag over te maken via een bankoverschrijving. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling via de e-mail, daarin vindt u onze bankgegevens. Wij zullen de bestelde producten versturen nadat wij het bedrag op onze bankrekening hebben staan.

Contant in de winkel
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel af te halen. U betaalt uw bestelling dan bij het ophalen. In dit geval worden geen verzendkosten berekend. U vindt onze winkel aan De Pallert 20 7761 AE Schoonebeek.

Garantie, klachten en retour sturen

Bent u niet tevreden over het product dan kunt u het product binnen veertien dagen na het verkrijgen van het product op eigen kosten aan ons retour zenden.

Meld uw retourzending aan via dit online formulier, of download dit formulier om de retour aan te melden.

  • Riverdale
  • PTMD Collection
  • Painting The Past
  • Zusss
  • Greengate
  • Dutz
  • ZZier
  • Bji de zussen
  • 100% leuk
  • Bridgewater

Openingstijden winkel

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00-17.00 uur
   

Adres winkel

De Pallert 20a
7761 BV Schoonebeek
Routebeschrijving